Over onsAangenaam!

Veel bedrijven hebben te maken met een magazijn of een distributiecentrum en hebben raakvlakken op het gebied van logistiek en transport. Knap werk als je nooit de weg op hoeft, geen magazijn in beheer hebt en/of geen bestellingen hoeft te leveren om te opereren. Wat is precies je verdienmodel?

Om je logistieke proces in stand te houden en in goede banen te leiden, heb je logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen nodig. Denk hierbij aan de juiste spanbanden, pallets, vrachtbrieven, magazijn artikelen, truckparts en verpakkingsmateriaal. Vrachtbrieven koop je bij partij A, pallets bij partij B en spanbanden bij partij C. Of kan het gemakkelijker?

Alle logistieke aankopen op één adres!

Ja, het kan veel gemakkelijker.
Bij Logistiekconcurrent.nl (NL) en Logistiekdirect.be (BE) doe je namelijk al je logistieke aankopen op één adres. Op deze manier hoef je niet met 10 verschillende webshops in zee om jouw bedrijf op logistiek vlak in orde te houden, maar fungeren wij als totaalleverancier voor alles wat jij in het magazijn en op de weg nodig hebt. Daarmee bespaar je meteen veel tijd en geld!

Ook zakendoen met dé totaalleverancier voor de logistiek? Bekijk één van onze webwinkels of neem contact met ons op.
Al méér dan 40.000 klanten gingen je voor!

Hier mag je ons aan houden.

  • Optimaal bestelgemak
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service

AFL Groep BV (voorheen “All For Logistics Groep BV”) is het moederbedrijf van webwinkels Logistiekconcurrent.nl en Logistiekdirect.be.