Over onsLogistiekconcurrent.nl & Logistiekdirect.be

Veel bedrijven hebben te maken met een magazijn of een distributiecentrum en hebben raakvlakken op het gebied van logistiek en transport. Knap werk als je nooit de weg op hoeft, geen magazijn in beheer hebt en/of geen bestellingen hoeft te leveren om te opereren. Wat is precies je verdienmodel?

Om je logistieke proces in stand te houden en in goede banen te leiden, heb je logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen nodig. Denk hierbij aan de juiste spanbanden, pallets, vrachtbrieven, wikkelfolie, kantoorartikelen en palletwagens. Vrachtbrieven koop je bij partij A, wikkelfolie bij partij B en pallets bij partij C.
Of kan het gemakkelijker?

Alle logistieke aankopen op één adres!

Ja, het kan veel gemakkelijker.
Bij Logistiekconcurrent.nl en Logistiekdirect.be doe je namelijk al je logistieke aankopen op één adres. Op deze manier hoef je niet met 10 verschillende webshops in zee om jouw bedrijf op logistiek vlak in orde te houden, maar fungeren wij als totaalleverancier voor alles wat jij op de weg, in het magazijn en op kantoor nodig hebt. Daarmee bespaar je meteen veel tijd- en verzendkosten.

Veel bedrijven profiteren al van de voordelen die wij onze klanten bieden. Het gemak van “alles te verkrijgen vanaf één plek” kent geen grenzen. Om dit (extra) aantrekkelijk te maken en onze klanten niet teleur te stellen, hebben we eigen beloften samengesteld. Hier houden we ons natuurlijk aan, want dat is het idee van een belofte.

Hier mag je ons aan houden.

  • Optimaal bestelgemak
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service

AFL Groep BV (voorheen “All For Logistics Groep BV”) is het moederbedrijf van de webshops Logistiekconcurrent.nl en Logistiekdirect.be.