Over onsAlle ins en outs

Veel bedrijven hebben te maken met een magazijn of een distributiecentrum en hebben raakvlakken op het gebied van logistiek en transport. Knap werk als je nooit de weg op hoeft, geen magazijn in beheer hebt en/of geen bestellingen hoeft te leveren om te opereren.

Om je logistieke proces in stand te houden en in goede banen te leiden, heb je logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen nodig. Denk hierbij aan de juiste spanbanden, pallets, vrachtbrieven, magazijn artikelen, truckparts en verpakkingsmateriaal. Vrachtbrieven koop je bij partij A, pallets bij partij B en spanbanden bij partij C. Of kan het gemakkelijker?

Alle logistieke aankopen op één adres!

Ja, het kan veel gemakkelijker.
Bij Logistiekconcurrent.nl (NL) en Logistiekdirect.be (BE) doe je namelijk al je logistieke aankopen op één adres. Op deze manier hoef je niet met 10 verschillende webshops in zee om jouw bedrijf op logistiek vlak in orde te houden, maar fungeren wij als totaalleverancier voor alles wat jij in het magazijn en op de weg nodig hebt. Daarmee bespaar je meteen veel tijd en geld!

Ook zakendoen met dé totaalleverancier voor de logistiek? Bekijk één van onze webwinkels of neem contact met ons op.
Al méér dan 40.000 klanten gingen je voor!

 


Onze visie

We beleveren de logistieke sector. En zonder logistiek staat de wereld stil. We moeten rekening houden met het milieu, om de wereld ook op lange termijn draaiend te houden.

Onze missie

Als dé totaalleverancier voor de logistiek ontzorgen we onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op het primaire proces en hun klanten.

 


Hier mag je ons aan houden:

Deskundig advies: doordat wij vanuit de logistiek en transport zijn omgevormd tot logistieke webshop runners, hebben wij veel kennis van de (behoeften van de) markt. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied en geven eerlijk en goed advies. We helpen onze klant op weg door te fungeren als de kennisbron binnen de logistiek.

Persoonlijk contact: wij geloven niet in formeel, afstandelijk klantcontact. Door onze klant juist niet te zien als een nummertje, ontstaat een gevoel van vertrouwen en gemak. Als ook wij ons gezicht laten zien en klanten kennis laten maken met fijne mensen en persoonlijke aandacht, kan dat alleen maar een prettige winkelervaring met zich meebrengen.

Messcherpe prijs: door andere aanbieders nauwlettend in de gaten te houden, realiseren wij scherpe prijzen voor onze logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten is van uiterst belang, dus dat krijgt van ons alle aandacht.

Hier mag je ons aan houden:

  • Kwaliteitsproducten
  • Messcherpe prijzen
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service

AFL Groep BV (voorheen “All For Logistics Groep BV”) is het moederbedrijf van webwinkels Logistiekconcurrent.nl en Logistiekdirect.be.

 

 

We willen de allerbeste zijn!

Genoegen nemen met een “leuke webshop”, een “goede service” of een “prettig assortiment” past niet bij ons.

We gaan voor de allerbeste webshop met optimaal bestelgemak, zonder zorgen.

We gaan voor de allerbeste service die verder gaat dan die van alle anderen.

We gaan voor het allerbeste assortiment gebruikt- en verbruiksartikelen.

Wij durven verder te gaan, om uiteindelijk de allerbeste te blijven. Daar mag je ons aan houden, altijd.