MATTRALGewoon sterk spul

Elke werkplek verdient Mattral.

Sterke mannen en vrouwen zijn dagelijks werkzaam in de logistiek. Zonder logistiek staat de wereld stil. Alleen dankzij de inzet van deze kanjers kunnen bedrijven hun producten en services aan de man brengen. Zij zijn de eerste stap in uiteindelijk een tevreden klant. Hun inzet werpt kostbare vruchten af. Deze mensen verdienen meer dan goede producten om mee te werken. Zij verdienen de allerbeste logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen in de markt van magazijn en transport.

Solid as a rock

Het doel van Mattral:

“Mattral op elke logistieke werkplek”. Noem het een droom, een ambitie, een missie, een visie. Wij noemen het een doel: een concreet, haalbaar idee van een ideale logistieke wereld. Het krachtige en betrouwbare productassortiment verdient een plek in elk magazijn en in elke truck.

Mattral is exclusief te koop bij:

Logistiekconcurrent.nl
+
Logistiekdirect.be

Sterk spul.

Op logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen moet je kunnen vertrouwen. Er wordt dagelijks gewerkt met sterke spanbanden en robuuste palletwagens om de wereld van logistiek draaiende te houden. Maar hoe sterk is die sterke spanband? Hoe robuust is die robuuste palletwagen? Door te kiezen voor Mattral, weet je zeker dat je goed zit. Mattral staat namelijk voor het allersterkste spul op de markt. Deze logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn verbazingwekkend krachtig. ‘IJzersterk’ is een vanzelfsprekendheid.

Mattral is een nieuw merk in de wereld van logistiek. Sinds 2019 is Mattral actief als kwalitatief, betrouwbaar merk voor logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen.