AFL Groep

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

Handelsmerken Logistiekconcurrent en Logistiekdirect

Twee handelsmerken

Met Logistiekconcurrent voor de Nederlandse markt en Logistiekdirect voor de Vlaamse markt bedienen we een groot gedeelte van de Benelux.

Ruim 12.000 producten

Ruim 12.000 producten

Ons assortiment logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen is enorm en groeit dagelijks. Je vindt bij ons alles voor magazijn en transport.

Ruim 33.000 klanten

Meer dan 33.000 klanten

Zonder logistiek staat de wereld stil. We ontzorgen onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is. Samen houden we de wereld draaiend.

Warehouse AFL

Over AFL Groep

Als leverancier van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen helpen we onze klant om haar logistieke proces in stand te houden door de bevoorrading van o.a. pallets, vrachtbrieven, verpakkingsmateriaal en ladingzekering. Dat doen we al sinds 2012 vanuit onze passie voor logistiek. Productspecialisten adviseren en informeren en komen indien wenselijk op locatie. Alles om te zorgen dat de business van onze klant up and running blijft!

AFL Groep (voorheen “All4Logistics”) is het moederbedrijf van Logistiekconcurrent (NL) en Logistiekdirect (BE) en trots onderdeel van het beursgenoteerde Bunzl.

Samen voor een betere wereld

Als leverancier hebben we de plicht om duurzame keuzes te maken, zodat we de wereld ook op lange termijn draaiend houden. Gerecyclede en milieuvriendelijke producten hebben de toekomst.

We kiezen bewust voor minder plastic in ons productassortiment. Ook gaan we gereserveerd om met het gebruik van dergelijke producten in onze eigen logistiek. Door te kiezen voor groene alternatieven, maken we de wereld elke dag een beetje beter.

Duurzaam samenwerken met respect voor elkaar is geen wens, maar een keiharde eis. Onze leveranciers worden om het jaar door ons geauditeerd op o.a. discriminatie, kinderarbeid, mensenrechten en arbeidsomstandigheden. Zo weten onze klanten met zekerheid dat ze zakendoen met een bedrijf dat aandacht heeft voor respect, integriteit en verantwoordelijkheid.

Duurzaamheid bij AFL Groep
Mattral

Ons merk ‘Mattral’

Met onze eigen productlijn brengen we een sterke en betrouwbare kwaliteit op de markt. We investeren extra in kracht, gemak en robuustheid, zodat iedereen met een gerust hart met onze producten kan werken. Onze producten moeten betaalbaar zijn en blijven, zonder consessies te hoeven doen op kwaliteit.

Ons huidige assortiment bestaat momenteel uit palletwagens, spanbanden, cargokeepers, stuwzakken, hoekprofielen en meer. Het aanbod wordt continu aangevuld met nieuwe producten.

Collega Pieter

“We gaan heel ver in het ontzorgen van onze klanten. Onze productspecialisten geven advies op maat en komen langs als dat gewenst is. Hierin maken we het verschil.”

Pieter Veldhoen – Account manager

Collega Inie

“We vinden de juiste persoonlijke aandacht en werkplezier belangrijk. Daarom schenken we veel aandacht aan het behoud van een fijne werksfeer en bedrijfscultuur.”

Inie Timmers – HR officer

Collega Jonathan

“We voeren onze huisstijl door in alles wat we doen. Zo creëren we herkenbaarheid bij onze klanten en leveranciers. Een sterke en consistente huisstijl is de basis voor succes.”

Jonathan de Groot – Content designer

Kunnen we je helpen?

Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of face-to-face.

Contactformulier