StrategieStrategie

Visie

Als allerbeste totaalleverancier voor de logistiek houden we de wereld draaiend. We beleveren de logistieke sector. En zonder logistiek staat de wereld stil. We moeten rekening houden met het milieu om de wereld ook op lange termijn draaiend te houden.

Missie

Als dé totaalleverancier voor de logistiek ontzorgen we onze klanten, zodat ze zich kunnen richten op het primaire proces en hun klanten.

Wij zijn om drie redenen trendsetter in de markt:

Webwarenhuis voor Logistiek
Daarom ga je in zee met één van onze webshops.

Logistiek experts: doordat wij vanuit de logistiek en transport zijn omgevormd tot logistieke webshop runners, hebben wij veel kennis van de (behoeften van de) markt. Onze medewerkers zijn specialisten op hun vakgebied en verschaffen vakkundige info over ons productaanbod en onze services. We helpen onze klanten op weg door te fungeren als de kennisbron binnen de logistiek.

Persoonlijke touch: wij geloven niet in formeel, afstandelijk klantcontact. Door onze klanten niet te zien als nummertje, ontstaat een gevoel van vertrouwen en gemak. Onze medewerkers staan graag in the picture, waardoor onze website een extra persoonlijk tintje krijgt. Als we ons gezicht laten zien en klanten kennis laten maken met prettige mensen en persoonlijke aandacht, kan dat alleen maar een prettige winkelervaring met zich meebrengen.

Goed advies en betaalbare prijs: het gaat allemaal om de behoeften van de klant en niet om onze eigen wensen. We geven daarom altijd eerlijk en goed advies. Door andere aanbieders nauwlettend in de gaten te houden, realiseren wij scherpe prijzen voor onze logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten is van uiterst belang, dus dat krijgt van ons alle aandacht.

Dit is ons succesrijtje.

  • Wij helpen logistieke processen te optimaliseren. Dat doen wij door te voorzien in de eerste levensbehoeften van de logistieke sector.
  • Klanten profiteren van optimaal bestelgemak en verbazingwekkende service. Dat betekent dat zij bij ons vlot kunnen winkelen en wij hen met goed advies en een duidelijke en efficiënte webshop ontzorgen in het aankoopproces. Precies op de wijze zoals onze klant het graag wil.
  • Wij beschikken over een ruim assortiment logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen met scherpe prijzen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en de juiste prijs-kwaliteitverhouding wordt altijd gegarandeerd.

We willen de allerbeste zijn!

Genoegen nemen met “een leuke webshop”, “een goede service” of een “prettig assortiment” past niet bij ons.

We gaan voor de allerbeste webshop met optimaal bestelgemak, zonder zorgen.

We gaan voor de allerbeste service die verder gaat dan die van alle anderen.

We gaan voor het allerbeste assortiment gebruiks- en verbruiksartikelen.

Wij durven verder te gaan, om uiteindelijk de allerbeste te worden én te blijven. Daar mag je ons aan houden. Altijd.