Pallets inleverenOntvang de beste prijs in de markt

Overtollige pallets inleveren

Als je een overschot van méér dan 100 pallets hebt, komen wij deze graag ophalen. Neem hiervoor contact met ons op via het formulier op deze pagina. AFL Groep (Logistiekconcurrent) koopt pallets op, welke worden hergebruikt, gerecycled of gerepareerd. Gebruikte pallets zijn vaak prima opnieuw te gebruiken én goed voor het milieu. Je kunt allerlei soorten en maten pallets inleveren: van houten europallets en kunststof pallets tot CP en DPA pallets.

Logistiekconcurrent.nl

Waarom pallets laten ophalen?

In het logistieke proces worden veel pallets gebruikt. Het is een ideaal hulpmiddel voor opslag en transport. Maar als je veel goederen binnenkrijgt, kun je al snel met een groot aantal overtollige pallets komen te zitten. Het nadeel hiervan is dat ze plaats innemen en dat het een extra risico is voor de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan de brandbaarheid van deze ladingdragers. Bovendien vertegenwoordigen ze ook een waarde. Als wij ze ophalen, ontvang jij een mooie vergoeding. Daarnaast bespaar je hiermee op afvalverwerkingskosten en is hergebruik gunstig voor het milieu.

Invullen, verzenden, cashen!

Pijl

  Hoeveel pallets heb je beschikbaar voor verkoop? (minimaal 100)*

  Welke type pallets heb je beschikbaar voor verkoop?*
  EuropalletsCP palletsPallets 80 x 120 cmBlokpallets 100 x 120 cmDPA palletsOverige pallets

  Waar staan de pallets (plaats, adres of postcode)?

  E-mailadres*

  * Verplicht veld

  Pallets aan ons verkopen

  Voor het snel verkopen van overtollige pallets ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt de beste prijs voor het inleveren van jouw pallets. De waarde hangt natuurlijk af van de staat van de pallet. Pallets die zo weer gebruikt kunnen worden, zijn meer waard dan pallets die eerst gerepareerd moeten worden. Wil je weten hoeveel je krijgt voor jouw pallets? Vul dan het formulier op deze pagina in. Je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave!

  Pallets inkopen of verkopen?

  Heb je regelmatig overtollige pallets? Laten we een afspraak maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld volgens een afgesproken planning de pallets ophalen. Je voorkomt hiermee onnodige opslag van een overschot aan pallets.

  Bij AFL Groep (Logistiekconcurrent) kun je niet alleen terecht voor de verkoop van pallets; we zijn gespecialiseerd in de gehele pallethandel. Je vindt een uitgebreid assortiment pallets bij Logistiekconcurrent. Hier kun je kiezen uit nieuwe en gebruikte pallets, eenmalige pallets en europallets van hout of kunststof.

  Wist je dat .. ?

  • Ruim 95% van het houtafval in Europa bestaat uit houten pallets
  • Jaarlijks worden ongeveer 500 miljoen nieuwe pallets geproduceerd
  • Logistiekconcurrent gaat met de inkoop van gebruikte pallets verspilling tegen en realiseert een positieve CO² besparing