Ons teamHet succesteam.

We realiseren een succesformule door alleen producten aan te bieden van de beste kwaliteit. Natuurlijk maken we in de webshop een onderscheid tussen A, B en C klasse producten. Een hogere kwaliteit betekent een hogere prijs. Belangrijk om te weten is dat, ongeacht welke klasse, we altijd achter onze producten staan. We leveren niet wat we zelf niet zouden willen ontvangen. Op ons assortiment kun je dus blijvend vertrouwen.


Een verbazingwekkende service klinkt misschien heel cliché, maar feit is dat we gewoon alles doen voor onze klanten. Door 100% klanttevredenheid te willen creëren, dwingen we onszelf om elk contactmoment met de klant af te sluiten met een glimlach. As zij tevreden is, zijn wij dat ook. De persoonlijke service van onze webshop mag niet afdoen aan de goede service die je in fysieke winkels vaak krijgt.


Ons uitgebreide assortiment maakt dat wij ook echt als totaalleverancier kunnen fungeren voor grote en kleine spelers op de markt. Maar ook voor consumenten. Door niet alleen product X te verkopen, maar ook bijbehorende accessoires en gerelateerde producten, bieden we onze klanten de mogelijkheid al hun aankopen op één adres te doen. Dat is makkelijk en bespaart tijd en geld. Als de klant op zoek is naar een product dat wij niet in onze webshop verkopen, nemen we het vaak gewoon op in ons eigen assortiment. Zo blijft ons assortiment zich uitbreiden en perfectioneren we vraag en aanbod.


Een optimaal bestelgemak is cruciaal voor een prettige winkelervaring. Geen enkele klant zit te wachten op een trage webshop, foutmeldingen tijdens het betaalproces of een ongeorganiseerd zootje producten. We doen er daarom alles aan om de zogenaamde Customer Journey zo optimaal mogelijk in te richten. Dat betekent een snelle webshop, geen foutmeldingen en een overzichtelijk productaanbod. Vlot kunnen winkelen past bij ons doel om klanten in alles te ontzorgen. Bij vragen kan contact met ons worden opgenomen via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp of zelfs op locatie. We hebben koffie!


Een hoge klanttevredenheid maakt het werk zoveel leuker en werpt zijn vruchten af voor iedereen die betrokken is bij het bedrijf. De klant staat bij ons op nummer één en we gaan heel ver in de service die wij verlenen. Door net dat beetje meer te bieden dan andere aanbieders, scheppen we echt een band met heel veel klanten. Voor ons geldt dat we pas tevreden zijn als de klant dat is. Juist ook omdat we allemaal hart hebben voor hetgeen we doen, zorgen we dat klanten met een goed gevoel bij ons terechtkomen, blijven en weer terugkomen.


Rondom feestdagen waarderen we zo nu en dan een verrassing uit onverwachte hoek. Bij online winkelen handelen we juist volgens afspraak, zonder verrassingen. We komen een afgesproken levertijd na en schrikken klanten niet af met onverwachte kosten. Aan kleine lettertjes doen we niet. Door helder en met een vleugje Brabantse nuchterheid te communiceren, creëren we duidelijkheid. Voor zowel de klant als onszelf. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wist je dat .. ?

  • We voorzien meer dan 40.000 zakelijke en particuliere klanten van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Hiermee zijn wij een van de grootste webshops op het gebied van logistiek en transport in Nederland en België.
  • Enkele grote bekende webshops en fysieke winkels zijn met ons in zee gegaan en kiezen voor Logistiekconcurrent.nl of Logistiekdirect.be als totaalleverancier voor hun gebruiks- en verbruiksartikelen op het gebied van logistiek en transport.
  • Door onze recente magazijnuitbreiding raken zelfs magazijnmedewerkers de weg soms kwijt. Met meer dan 13.000 verschillende producten doen we er alles aan om door de bomen het bos nog te kunnen blijven zien.
  • Klanten beoordelen ons met de allerhoogste beoordeling via onafhankelijke recensiepartij Trusted Shops. Hiervoor hebben we een certificaat ontvangen en behoren we tot een van de gecertificeerde webwinkels met geld-terug-garantie.
  • Logistiekconcurrent.nl is benoemd tot Brabants Besten, waarmee we onszelf onderscheiden als een sterk innovatief bedrijf met innovatief werkgeverschap. Door dit uit te dragen naar andere ondernemers, hopen we te inspireren en bij te dragen aan de verdere versterking van het bedrijfsleven en aan tevreden medewerkers die meer kans krijgen om het beste uit zichzelf te halen.
  • Logistiekconcurrent.nl won de FD Gazellen Award en behoorde daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Door het verkennen van nieuwe marktgebieden en “internethandel” zijn we geworden zoals we nu zijn. We zijn hartstikke trots, maar stoppen zeker weten niet met innoveren, inspireren en groeien.
  • In tegenstelling tot vele andere webshops, bieden wij de mogelijkheid bestellingen af te halen bij onze afhaalbalie, grenzend aan ons magazijn. Hierdoor kunnen klanten, mochten ze dat willen, hun bestelling zelf op komen halen als ze in de buurt zijn. Een afspraak maken is niet nodig; allereerst een bestelling plaatsen wél.
  • We hebben plezier in ons werk en doen er elke dag weer alles aan om de beste te zijn én te blijven. We zorgen dat we voorop blijven lopen, want van stilstaan wordt niemand beter.


 

Onze kanjers.

Goedendag!

Tom Bijl
~ Tom Bijl ~

Manager Inkoop .
tom@aflgroep.nl


Guten Tag!

Niels van den Hoven
~ Niels van den Hoven ~

Categorie manager .
nielsvdh@aflgroep.nl


Good day!

Marlie Gordon
~ Marlie Gordon ~

Operationeel inkoper .
marlie@aflgroep.nl


Hea päev!

Eric Brands
~ Eric Brands ~

Operationeel inkoper .
eric@aflgroep.nl


Bonjour!

Johan van den Berg
~ Johan van den Berg ~

Categorie manager .
johan@aflgroep.nl


Lá maith!

Frank Rozijn
~ Frank Rozijn ~

Manager Financiën, P&O en ICT .
frank@aflgroep.nl


Buona giornata!

Niels van Stiphout
~ Niels van Stiphout ~

Medewerker financiën .
niels@aflgroep.nl


Bon dia!

Rody Hermkens
~ Rody Hermkens ~

Hoofd marketing & communicatie .
rody@aflgroep.nl


Te ra pai!

Ine Kruijsen
~ Ine Kruijsen ~

Content marketeer.
ine@aflgroep.nl


Yaxshi kun!

Bram Schonenberg
~ Bram Schonenberg ~

Manager logistiek .
bramschonenberg@aflgroep.nl


Dzien dobry!

Dennis Vogels
~ Dennis Vogels ~

Medewerker magazijn .


Ditë e mirë!

Maurits Hendriks
~ Maurits Hendriks ~

Medewerker magazijn .


Le aso lelei!

Roland van Lankveld
~ Roland van Lankveld ~

Medewerker magazijn .


Latha math!

Daniel Jeziorski
~ Daniel Jeziorski ~

Medewerker magazijn .


Buen día!

Hugo de Bie

Algemeen directeur .
hugo@aflgroep.nl


Zuva rakanaka!

Bart Sanders
~ Bart Sanders ~

Adviseur / Aandeelhouder .
06 – 20 70 87 99


Maalin wanaagsan!

Thijs Sanders
~ Thijs Sanders ~

Adviseur / Aandeelhouder .
thijs@aflgroep.nl