Over AFL Groep

AFL Groep is een van de grootste leveranciers van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Vanuit onze passie voor magazijn en transport bedienen we de Nederlandse en Vlaamse markt en ontzorgen we onze klanten.

Onze geschiedenis

In 2012 begonnen we klein, met twee broers die hun transportbedrijf hadden verkocht en ingeruild voor een webshop in CMR vrachtbrieven. Vanwege de connecties die er lagen vanuit de tijd van het transportbedrijf, woedde er direct een felle concurrentiestrijd met andere aanbieders van deze producten. De gunfactor zorgde toen vaak voor een overwinning: een nieuwe klant én nieuwe bestellingen.

Langzaamaan werd het productassortiment verbreed en begonnen we met het aanbieden van andere logistieke producten, zoals spanbanden, verpakkingen, truckparts, pallets en etiketten. Het duurde niet lang voordat we ons met trots “dé totaalleverancier voor de logistiek” mochten noemen (voorheen: “hét webwarenhuis voor de logistiek). We werden een steeds prominentere speler in de markt.

In 2017 kreeg de Vlaamse markt extra focus met de oprichting van Logistiekdirect. Een eigen webwinkel en nieuwe Vlaamse collega’s zorgden ervoor dat Belgische klanten de waardering kregen die ze verdienen.

In 2022 overname door Bunzl